Verificare ITP, RCA si Rovinieta

This post was written by Sorin on June 22, 2009
Posted Under: Auto,Utile

Registrul Auto Roman (RAR) ofera posibilitatea de a verifica daca inspectia tehnica periodica (valabila) a masinii dumneavoastra a fost inregistrata in baza de date.

Click pe Verificare ITP pentru a verifica valabilitatea inspectiei tehnice periodice.

 

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a implementat baza de date CEDAM, al carei rol este, de a oferi o evidenta centralizata a politelor RCA incheiate pe teritoriul Romaniei, atat in scopul unei mai bune urmariri a respectarii legislatiei in vigoare, cat si pentru a facilita accesul tuturor persoanelor interesate la informatii legate de existenta unei polite RCA pentru un anumit autovehicul.

Click pe Verificare RCA pentru a verifica existenta sau data de expirare a unei polite RCA.

Click pe Istoric daune pentru a verifica istoricul daunelor produse incepand cu anul 2010.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) ofera posibilitatea de a verifica daca rovinieta masinii dumneavoastra a fost inregistrata in baza de date.

                  Click pe Verificare Rovinieta pentru a verifica valabilitatea rovinietei in momentul cautarii, dupa numarul de inmatriculare al masinii si dupa seria de sasiu.

 

Alte articole din aceeasi categorie:

Asigurare RCA – tabel bonus-malus

Asigurare RCA – Ordinul 21/2009 privind punerea in aplicare a normelor

Tags: , ,

Reader Comments

Cum pot verifica valabilitatea numerelor de inmatriculare, itp-ul si asigurarea unui autoturism inmatriculat in germania? se paote online ? sau cum? va multumesc!

#1 
Written By costy on March 4th, 2012 @ 18:01
Previous Post: